• Home
  • Huiswerk begeleiding

Huiswerk begeleiding

Bureau voor Pedagogiek biedt huiswerk begeleiding aan in de regio Grave, Wijchen, Nijmegen, Oss, Uden en Veghel. Wij kunnen helpen bij het plannen, organiseren en structureren van schoolse taken zodat er overzicht ontstaat zodat de motivatie kan worden versterkt.

huiswerk begeleiding Nijmegen Oss Uden Wijchen Grave

‘Rust, overzicht en structuur’

Voor veel leerlingen is huiswerk maken een dagelijks terugkerend probleem. Hoe pak ik het aan? Waar moet ik beginnen? Hoeveel tijd heb ik nodig voor een bepaalde taak? Hoe leer ik op een juiste manier voor een toets? Help!

Ook andere argumenten kunnen een rol spelen: onvoldoende discipline om aan het huiswerk te beginnen, angst en spanning voor toets momenten, een onrustige studieomgeving of weinig controle door de situatie thuis. Faalangst, leerproblemen en onzeker zijn kunnen problemen met leren opleveren of weerstand ten opzichte van het maken van huiswerk oproepen. Bureau voor Pedagogiek biedt hierbij vakkundige huiswerk begeleiding. Er is vooral aandacht voor de systematiek van leren: goed plannen, effectief leren, controleren en toetsen en eventuele achterliggende factoren die bepaald (probleem)gedrag veroorzaken.

Wanneer u nog vragen heeft na het lezen van de bovenstaande informatie kunt u mailen of bellen: 06-12 14 12 26.